Aktuális

           
Projektzárás 2015-06-01

A hivatalos műszaki átadás-átvételi eljárással és az adminisztrációs elszámolással lezárult Magyarmecske és Térsége Ivóvízminőség-javító Programja.

Egészséges ivóvízhez jutott négy település 2015-05-08

Megtörtént a műszaki átadás-átvétel a magyarmecskei vízműben, és üzembe is helyezték az új rendszert. Az ivóvízminőség-javító program az egy hónapos sikeres próbaüzemmel zárult. Ezen időszak alatt többször is vízmintát vett a népegészségügyi szolgálat. Miután valamennyi hatóság mindent rendben talált, átadták üzemeltetésre a rendszert a Baranya Víz Kft-nek.

Befejeződött a próbaüzem 2015-05-04

Sikeres próbaüzemet követően ezekben a hetekben zárul a Magyarmecskén, Magyarteleken, Kisasszonyfán és Gilvánfán megvalósított ivóvízminőség-javító program. A települések által e célból életre hívott társulás nettó 152 millió forintos fejlesztést valósított meg. Az összefogás sikerét mutatja a korszerű vízmű, amely több mint 1200 lakos életminőségének javítását szolgálja.

Javában tart a próbaüzem 2015-04-27

Teljesen elkészültek a Magyarmecske és Térsége Ivóvízminőség-javító Program kivitelezési munkái. Az elmúlt hetekben átépítették a gerincvezetéken lévő közterületi csomópontokat, és átmosták a teljes hálózatot.

Szerelik a víztechnológiát 2015-02-27

A csapadékos időjárás ellenére is lendületesen dolgoznak az építők a magyarmecskei vízműben. A két új kutat a teleppel szemközti területen fúrták, ahonnan a közút alatt vezetéken keresztül érkezik a kezelendő víz a vízműbe.

Gépészeti szerelések a vízműben 2015-02-12

Csaknem 60 százalékos készültséget értek el a Magyarmecske és Térsége Ivóvízminőség-javító Program kivitelezési munkálatai. A beruházás révén négy település 1200 lakosának életminősége javul.

Összekötik a kutakat a vízművel 2014-11-29

Elkészültek a szakemberek két új kút fúrásával a Magyarmecske és térsége települések Ivóvízminőség-javítása projekt keretében, a szakemberek most azon dolgoznak, hogy összekössék ezeket a vízműteleppel.

Két új kutat fúrtak Magyarmecskén 2014-10-21

Elkészültek a szakemberek két új kút fúrásával a Magyarmecske és térsége elepülések Ivóvízminőség-javítása projekt keretében.

Rövidesen indul a kivitelezés Magyarmecskén 2014-08-27

Hamarosan elkezdődnek a munkálatok a magyarmecskei vízmű területén, jelenleg a munka előkészítésének utolsó fázisa zajlik.

Elkezdődött a beruházás 2014-06-18

Megkezdte a munkát  a kivitelező a Magyarmecske és Térsége Ivóvízminőség-javító Programja keretében.

Utolsó frissítés: 2015-06-08